Nederlands, Engels & Grieks
Taalcursussen op maat

WELKOM BIJ LEXIS

Wil je Nederlands, Engels of Grieks leren op een professionele, gestructureerde en leuke manier?
hero_image_01
Bij Lexis verzorgen we op maat gemaakte Nederlandse, Engelse en Griekse lessen voor individuen, kleine groepen en bedrijven. We vinden dat een taalcursus moet aansluiten bij de manier van leren en de beoogde resultaten van de cursist. Om je persoonlijkheid, wensen en leerdoelen te begrijpen, luisteren we naar je verhaal, en creëren zo een bij jou passende taalcursus. Ons team bestaat uit enthousiaste docenten met jarenlange ervaring in het taalonderwijs. We streven ernaar om leren praktisch en leuk te maken met verschillende taalactiviteiten en garanderen een lesprogramma van hoge kwaliteit met het door jou beoogde resultaat.

Onze cursussen

In Nederland wonen zonder de taal te spreken is ongetwijfeld mogelijk. Maar kun je Nederlandse contacten onderhouden en doorgroeien op je werk zonder Nederlands te spreken?
Je Engels verbeteren? Bij Lexis streven we ernaar om een doelgerichte en speelse leeromgeving te creëren waarin onze cursisten hun Engelse taalvaardigheid kunnen verbeteren.
Heb je een Griekse vriend of vriendin? Voel je je niet op je gemak in een Grieks gezelschap? Ga je vaak naar Griekenland en wil je aansluiting vinden bij de lokale bevolking? Wij staan voor je klaar!

Leren bij Lexis

Kies ervoor om bij ons te leren om de volgende redenen!

Ervaring voorop

Onze docenten zijn professionals met ervaring in het anticiperen op behoeften van cursisten op elk niveau.

Gespecialiseerd in maatwerk

Iedereen heeft een eigen tempo en manier van leren. We stellen een lesprogramma samen dat voorziet in al je taalbehoeften.

Persoonlijk

We verdiepen ons erin hoe je werkt en wat je nodig hebt om zo een uniek lesprogramma te creëren voor jezelf of je bedrijf.

Duidelijke doelen

Effectieve communicatie in de doeltaal in uiteenlopende gesprekssituaties.

Contact

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ERK

Al onze lessen zijn ontworpen op basis van het Europees Referentiekader. Het ERK is een internationaal erkende standaard om het niveau van taalvaardigheid te duiden en heeft zes niveaus, van A1 voor beginners tot en met C2 voor degenen die een taal tot in de puntjes beheersen. De zes niveaus zijn: A1 en A2, B1 en B2, en C1 en C2. Als je niet weet wat je niveau is, kunnen wij dat kosteloos voor je bepalen.
Asset 13

Meld je aan!

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Lexis Language Institute was founded in 2017 by Despina Moysiadou. After being a Greek teacher for almost 9 years, Despina decided to share her passion about language teaching with other professionals and students.

Contact