Bedrijfstraining Engels

LEXIS LANGUAGE INSTITUTE

Lessen op elk niveau afgestemd op jouw bedrijf

Wordt het steeds belangrijker dat je werknemers de Engelse taal beheersen? Lexis verzorgt bedrijfstrainingen Engels op elk niveau, afgestemd op jouw bedrijf en de behoeften van je werknemers, zowel voor groepen als individuen. Onze Engelse lessen vinden plaats op kantoor, bij de werknemer thuis of online.

Privéles

Jij staat centraal! Je werkt nauw samen met de taaldocent om je persoonlijke leerdoelen te halen. Of je pas net begint of al gevorderd bent, wij kunnen je helpen nog beter te worden. Na een gratis intakegesprek creëren we een gepersonaliseerd lesprogramma dat helemaal is afgestemd op jouw doelen en interesses. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Groepsles

Samen leren met collega’s heeft zo zijn voordelen. We organiseren groepslessen Engels voor je werknemers, of het nu beginners of gevorderden zijn. We verzorgen algemene taallessen en op maat gemaakte Engelse lessen, afgestemd op de taalbehoeften van je werknemers. Voor de groepslessen raden we minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers aan.

Workshops

We organiseren workshops Engels voor de werknemers van je bedrijf. De workshops vinden zowel online als op locatie plaats. Ze kunnen helemaal worden afgestemd op je taalbehoeften en -wensen. Zie de volgende voorbeelden:

Interesse in bedrijfstraining?

We stellen graag een vrijblijvende offerte op. Om een idee te krijgen van onze prijzen kun je onderstaande rekentool gebruiken. Neem contact met ons op als je een offerte wilt ontvangen.

Praktische informatie

Inhoud

De inhoud en samenstelling van de bedrijfstraining Engels hangen af van de Engelse taalvaardigheid van je werknemers, hun beschikbaarheid, beroep en taaldoelen. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of vergevorderden, onze cursussen bestaan uit het trainen van de spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid en kunnen worden aangepast aan de specifieke taaldoelen van je werknemers.

Aanpak

Cursisten leren en oefenen de doeltaal door interactie met elkaar en door de taal te gebruiken, zowel in de klas als daarbuiten. We moedigen cursisten aan hun persoonlijke ervaringen te gebruiken in hun taalleeromgeving, en om zich naast het leren van de doeltaal bewust te worden van de leerervaring.

Wanneer?

Je kunt de dag en tijd kiezen die je collega’s het beste uitkomt. De populairste keuzes zijn ’s ochtends vroeg 08:00-10:00, rond lunchtijd 12:00-14:00 en na werktijd 17:00-19:00.

Hoe vaak en hoe lang?

Zodra we je behoeften in kaart hebben gebracht raden wij je de lengte van de cursus Engels aan, maar het staat je ook vrij om de frequentie en de duur van de lessen Engels zelf te bepalen.

Aan de slag

De eerste stap is het plannen van een gratis intakegesprek om over je taalbehoeften, niveau en specifieke doelen te praten. Na het intakegesprek sturen we een voorstel met onze tarieven per lesprogramma en kun je besluiten of de training iets voor jou is. Indien nodig voeren we een intakegesprek met elke deelnemer om hun niveau en leerdoelen te bepalen.

Gebruik onze rekentool

Om een idee te krijgen van de bedrijfstrainingen Engels kun je onderstaande rekentool gebruiken. Wees je er wel van bewust dat dit slechts een inschatting van de prijs is. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende aspecten, zoals voorkeur voor ochtend of avond, de locatie, intensiteit, groepsgrootte en speciale behoeften. Neem voor een offerte contact met ons op.

  Geef je de voorkeur aan privé- of groepslessen?

  Hoeveel uur zou je in totaal les willen hebben?

  Waar wil je dat de Engelse les plaatsvindt?

  Totaalprijs / Prijs per uur
  EUR 800 / EUR 80
  Totaalprijs / Prijs per uur
  EUR 1404 / EUR 78
  Totaalprijs / Prijs per uur
  EUR 2700 / EUR 75
  Totaalprijs / Prijs per uur
  EUR 1000 / EUR 100
  Totaalprijs / Prijs per uur
  EUR 1800 / EUR 100
  Totaalprijs / Prijs per uur
  EUR 3.528 / EUR 95
  Waar wil je dat de Engelse les plaatsvindt?

  Om hoeveel deelnemers gaat het?

  Prijs per uur (per groep)
  EUR 90
  Prijs per uur (per groep)
  EUR 120
  Prijs per uur (per groep)
  EUR 150
  Prijs per uur (per groep)
  EUR 110
  Prijs per uur (per groep)
  EUR 140
  Prijs per uur (per groep)
  EUR 150

  Interesse in bedrijfstraining?

  Contact

  Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.