Bedrijfstraining

LEXIS LANGUAGE INSTITUTE

Lessen op elk niveau afgestemd op jouw bedrijf

Wordt het steeds belangrijker dat je werknemers de Nederlandse, Engelse of Griekse taal beheersen? Lexis verzorgt zowel voor groepen als individuen bedrijfstrainingen Nederlands, Engels en Grieks op elk niveau, afgestemd op jouw bedrijf en de behoeften van je werknemers. Onze lessen vinden plaats op kantoor, bij de werknemer thuis of online. Op het moment zijn alle cursussen online.

Privéles

Jij staat centraal! Je werkt nauw samen met de taaldocent om je persoonlijke leerdoelen te halen. Of je pas net begint of al gevorderd bent, wij kunnen je helpen nog beter te worden. Na een gratis intakegesprek creëren we een gepersonaliseerd lesprogramma dat helemaal is afgestemd op jouw doelen en interesses. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Groepsles

Samen leren met collega’s heeft zo zijn voordelen. We organiseren groepslessen Nederlands, Engels en Grieks voor je werknemers, of het nu beginners of gevorderden zijn. We verzorgen algemene en op maat gemaakte taallessen, afgestemd op de taalbehoeften van je werknemers. Voor de groepslessen raden we minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers aan.

Workshops

We organiseren workshops Nederlands, Engels of Grieks voor de werknemers van je bedrijf. De workshops vinden zowel online als op locatie plaats. Ze kunnen helemaal worden afgestemd op je taalbehoeften en -wensen. Zie de volgende voorbeelden:

Interesse in bedrijfstraining?

We stellen graag een vrijblijvende offerte op. Om een idee te krijgen van onze prijzen kun je onderstaande rekentool gebruiken. Neem contact met ons op als je een offerte wilt ontvangen.

Subsidie voor Nederlands taalonderwijs in Nederland

Wil je graag investeren in de Nederlandse taalvaardigheid van je werknemers? Dan kun je de Tel Mee Met Taal (TMMT) subsidie aanvragen bij de overheid. Deze subsidie vergoedt maximaal €125.000 aan Nederlands taalonderwijs of tot €1.000 per deelnemer (de subsidie mag maximaal 67% financieren van de totale kosten).

Details

Interesse in het aanvragen van de Tel Mee Met Taal subsidie?

Lexis kan je helpen een activiteitenplan op te stellen dat aan alle TMMT voorwaarden voldoet. Neem contact met ons op zodat we je wensen kunnen bespreken.

Praktische informatie

Inhoud

De inhoud en samenstelling van de bedrijfstraining Nederlands, Engels of Grieks hangen af van de taalvaardigheid van je werknemers, hun beschikbaarheid, beroep en taaldoelen. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of vergevorderden, onze cursussen bestaan uit het trainen van de spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid en kunnen worden aangepast aan de specifieke taaldoelen van je werknemers.

Aanpak

Cursisten leren en oefenen de doeltaal door interactie met elkaar en door de taal te gebruiken, zowel in de klas als daarbuiten. We moedigen cursisten aan hun persoonlijke ervaringen te gebruiken in hun taalleeromgeving, en om zich naast het leren van de doeltaal bewust te worden van de leerervaring.

Wanneer?

Je kunt de dag en tijd kiezen die je collega’s het beste uitkomt. De populairste keuzes zijn ’s ochtends vroeg 08:00-10:00, rond lunchtijd 12:00-14:00 en na werktijd 17:00-19:00.

Hoe vaak en hoe lang?

Zodra we je behoeften in kaart hebben gebracht raden wij je de lengte van de taalcursus aan, maar het staat je ook vrij om de frequentie en de duur van de lessen Nederlands, Engels of Grieks zelf te bepalen.

Aan de slag

De eerste stap is het plannen van een gratis intakegesprek om over je taalbehoeften, niveau en specifieke doelen te praten. Na het intakegesprek sturen we je een voorstel met onze tarieven per lesprogramma en kun je besluiten of de training iets voor jou is. Indien nodig voeren we een intakegesprek met elke deelnemer om hun niveau en leerdoelen te bepalen.

Gebruik onze rekentool

Om een idee te krijgen van de bedrijfstrainingstarieven kun je de rekentool gebruiken. Wees je er wel van bewust dat dit slechts een inschatting van de prijs is. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende aspecten, zoals voorkeur voor ochtend of avond, de locatie, intensiteit, groepsgrootte en speciale behoeften. Neem voor een offerte contact met ons op.

  Are you looking for a private or for a group lesson?

  How many hours would you like to do?

  Where would you like to have the lessons?

  Total Price / Price per hour
  EUR 800 / EUR 80

  Total Price / Price per hour
  EUR 1404 / EUR 78

  Total Price / Price per hour
  EUR 2700 / EUR 75

  Total Price / Price per hour
  EUR 1000 / EUR 100

  Total Price / Price per hour
  EUR 1800 / EUR 100

  Total Price / Price per hour
  EUR 3.528 / EUR 95

  Where would you like to have the lessons?

  How many people will join the class?

  Price per hour (per group)
  EUR 90

  Price per hour (per group)
  EUR 120

  Price per hour (per group)
  EUR 150

  Price per hour (per group)
  EUR 110

  Price per hour (per group)
  EUR 140

  Price per hour (per group)
  EUR 150

  Interesse in bedrijfstraining?

  Contact

  Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Lexis Language Institute was founded in 2017 by Despina Moysiadou. After being a Greek teacher for almost 9 years, Despina decided to share her passion about language teaching with other professionals and students.

  Contact