Bedrijfstraining Grieks

LEXIS LANGUAGE INSTITUTE

Lessen op elk niveau afgestemd op jouw bedrijf

Wordt het steeds belangrijker dat je werknemers de Griekse taal beheersen? Lexis verzorgt bedrijfstrainingen Grieks op elk niveau, afgestemd op jouw bedrijf en de behoeften van je werknemers, zowel voor groepen als individuen. Onze Griekse lessen vinden plaats op kantoor, bij de werknemer thuis of online.

Privéles

Jij staat centraal! Je werkt nauw samen met je taaldocent om je persoonlijke leerdoelen te halen. Of je pas net begint of al gevorderd bent, wij kunnen je helpen nog beter te worden. Na een gratis intakegesprek creëren we een gepersonaliseerd lesprogramma dat helemaal is afgestemd op jouw doelen en interesses. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Groepsles

Samen leren met collega’s heeft zo zijn voordelen. We organiseren groepslessen Grieks voor je werknemers, of het nu beginners of gevorderden zijn. We verzorgen algemene taallessen en op maat gemaakte Griekse lessen, afgestemd op de taalbehoeften van je werknemers. Voor de groepslessen raden we minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers aan.

Workshops

We organiseren workshops Grieks voor de werknemers van je bedrijf. De workshops vinden zowel online als op locatie plaats. Ze kunnen helemaal worden afgestemd op je taalbehoeften en -wensen. Zie de volgende voorbeelden:

Interesse in bedrijfstraining?

We stellen graag een vrijblijvende offerte op. Om een idee te krijgen van onze prijzen kun je onderstaande rekentool gebruiken. Neem contact met ons op als je een offerte wilt ontvangen.

Praktische informatie

Inhoud

De inhoud en samenstelling van de bedrijfstraining Grieks hangen af van de Griekse taalvaardigheid van je werknemers, hun beschikbaarheid, beroep en taaldoelen. Of het nu gaat om beginners, gevorderden of vergevorderden, onze cursussen bestaan uit het trainen van de spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid en kunnen worden aangepast aan de specifieke taaldoelen van je werknemers.

Aanpak

Cursisten leren en oefenen de doeltaal door interactie met elkaar en door de taal te gebruiken, zowel in de klas als daarbuiten. We moedigen cursisten aan hun persoonlijke ervaringen te gebruiken in hun taalleeromgeving, en om zich naast het leren van de doeltaal bewust te worden van de leerervaring.

Wanneer?

Je kunt de dag en tijd kiezen die je collega’s het beste uitkomt. De populairste keuzes zijn ’s ochtends vroeg 08:00-10:00, rond lunchtijd 12:00-14:00 en na werktijd 17:00-19:00.

Hoe vaak en hoe lang?

Zodra we je behoeften in kaart hebben gebracht raden wij je de lengte van de cursus Grieks aan, maar het staat je ook vrij om de frequentie en de duur van de Griekse lessen zelf te bepalen.

Aan de slag

De eerste stap is het plannen van een gratis intakegesprek om over je taalbehoeften, niveau en specifieke doelen te praten. Na het intakegesprek sturen we een voorstel met onze tarieven per lesprogramma en kun je besluiten of de training iets voor jou is. Indien nodig voeren we een intakegesprek met elke deelnemer om hun niveau en leerdoelen te bepalen.

Gebruik onze rekentool

Om een idee te krijgen van de bedrijfstrainingen Grieks kun je onderstaande rekentool gebruiken. Wees je er wel van bewust dat dit slechts een inschatting van de prijs is. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende aspecten, zoals voorkeur voor ochtend of avond, de locatie, intensiteit, groepsgrootte en bijzonderheden. Neem voor een offerte contact met ons op.

  Are you looking for a private or for a group lesson?

  How many hours would you like to do?

  Where would you like to have the Greek lessons?

  Total Price / Price per hour
  EUR 700 / EUR 70

  Total Price / Price per hour
  EUR 1170 / EUR 65

  Total Price / Price per hour
  EUR 2160 / EUR 60

  Total Price / Price per hour
  EUR 1000 / EUR 100

  Total Price / Price per hour
  EUR 1800 / EUR 100

  Total Price / Price per hour
  EUR 3.528 / EUR 95

  Where would you like to have the Greek lessons?

  How many people will join the class?

  Price per hour (per group)
  EUR 80

  Price per hour (per group)
  EUR 90

  Price per hour (per group)
  EUR 100

  Price per hour (per group)
  EUR 120

  Interesse in bedrijfstraining?

  Contact

  Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Lexis Language Institute was founded in 2017 by Despina Moysiadou. After being a Greek teacher for almost 9 years, Despina decided to share her passion about language teaching with other professionals and students.

  Contact