Online Nederlandse les

Leer Nederlands vanaf je eigen bank!

Het gebrek aan reistijd maakt online lessen een aantrekkelijke optie. Je hebt overal ter wereld toegang tot je Nederlandse les. Al onze privé- en groepslessen bestaan in (live) online vorm. We maken gebruik van Zoom of van een ander platform waar je de voorkeur aan geeft, digitale schoolborden en quizzen om het leerproces zo leuk mogelijk te maken. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een computer met microfoon en camera. Hoe onze online lessen werken?

Ontdek het gratis

Neem contact met ons op!
Dan plannen we een gratis proefsessie in om te praten over je leerdoelen en verwachtingen.

Ga voor maatwerk

Als je er een goed gevoel bij hebt en besluit direct te starten met online Nederlandse les, stellen wij een cursus voor je samen en matchen we je met een van onze docenten.

Dompel je onder

Voel je thuis in Nederland! Je zult je Nederlandse vrienden veel beter begrijpen en zeker in aanmerking komen voor een carrière in Nederland.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lexis Language Institute was founded in 2017 by Despina Moysiadou. After being a Greek teacher for almost 9 years, Despina decided to share her passion about language teaching with other professionals and students.

Contact