Privéles Nederlands

LEXIS LANGUAGE INSTITUTE

Geen cursist is hetzelfde!

Iedereen heeft een eigen tempo. Bij Lexis beseffen we dit en nemen we eerst de tijd om jou en je achtergrond te leren kennen. We luisteren naar je verhaal en brengen je doelen en manier van leren in kaart. Vervolgens ontwerpen we een cursus Nederlands afgestemd op jouw niveau, interesses en beschikbaarheid. Of je je nu wilt onderdompelen in de cultuur of je kansen op promotie vergroten, wij helpen je om het te bereiken. Met onze privélessen Nederlands zul je je samen met je docent volledig kunnen concentreren op jouw leerdoelen, in je eigen tempo. Onze docenten kunnen je helpen je voor te bereiden op het Inburgeringexamen en de Staatsexamens Nt2. Je kunt kiezen uit onderstaande lespakketten. We kunnen echter ook een speciaal lespakket ontwerpen op basis van jouw behoeften. Voel je vrij contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Lespakketten voor privéles Nederlands

Privé

Flexibel Nederlands

€ 80 per uur

Gratis intakegesprek om je niveau en doelen te bepalen
Flexibel rooster
Eerste 6 uur vooraf betaald
Maandelijkse factuur

Privé

Nederlands 20 Uur

€ 70 per uur

Gratis intakegesprek om je niveau en doelen te bepalen
Vast rooster
2 uur per week
20 uur in totaal

Privé

Nederlands 30 Uur

€ 65 per uur

Gratis intakegesprek om je niveau en doelen te bepalen
Vast rooster
3 uur per week
30 uur in totaal

Privé

Intensief 15 Uur

€ 65 per uur

Gratis intakegesprek om je niveau en doelen te bepalen
Vast rooster
4 tot 5 uur per week
15 uur in totaal

Flexibel Nederlands

€ 80 per uur

* Eerste 6 uur vooraf betaald

Nederlands 20 Uur

€ 70 per uur

Nederlands 30 Uur

€ 65 per uur

Intensief 15 Uur

€ 65 per uur

Praktische informatie

Locatie

Op het moment zijn al onze Nederlandse lessen online. Op onze online lespakketten Nederlands geven we een korting van € 5 per uur.

Privé of semi-privé?

Bovenstaande prijzen gelden voor 1 persoon. Als je graag samen met een vriend of vriendin privéles neemt, rekenen we per uur € 20 extra.

Aan de slag

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek waarin we je niveau en doelen bepalen. Na het intakegesprek zullen we met zorg een curriculum samenstellen waarmee je Nederlands vooruit schiet.

Betaling

Alle lespakketten worden vooraf volledig betaald. Wanneer we het over alles eens zijn sturen we je de factuur. Wel bieden we iedereen de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen. Dit aanbod geldt voor alle lespakketten behalve Flexibel Nederlands, waarvan de eerste 6 uur vooraf betaald dienen te worden. Hierna wordt het aantal lesuren maandelijks in rekening gebracht.

Wat als ik geen goede klik heb met mijn docent?

Maak je geen zorgen! In dat geval koppelen we je aan een andere docent. We vinden een goede klik tussen cursist en docent namelijk erg belangrijk. Daarom willen we eerst tijdens het intakegesprek met jou en je manier van leren kennismaken, voordat we je matchen met de meest geschikte docent.

Examenvoorbereiding

We kunnen je helpen je voor te bereiden op het Inburgerinsexamen en de Staatsexamens Nt2. Vul voor een op maat gemaakte taalcursus onderstaand formulier in en vermeld dat je je graag wilt voorbereiden op een van de examens.

Proeflessen

Je kunt een betaalde proefles met een van onze docenten nemen voor je besluit om een lespakket te kopen.

Krijg ik een certificaat aan het einde van mijn cursus?

Ja zeker! We verstrekken een bewijs van deelname aan al onze cursisten.

Contact

Heb je vragen? Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Lexis Language Institute was founded in 2017 by Despina Moysiadou. After being a Greek teacher for almost 9 years, Despina decided to share her passion about language teaching with other professionals and students.

Contact

Privéles Nederlands

Please fill in the enrolment form and we will contact you for a free intake.

Privéles Nederlands

Please fill in the enrolment form to reserve your place in the group.